"Zero Waste School"

23.05.2020
Участь в проекті "Zero Waste School".
Зараз в Україні триває просвітницький проєкт "Zero Waste School", організований фондом КЛИЧКО, команда Mаловисківської ЗШ№4 в результаті успішної участь в конкурсній програмі, виборола право на участь в онлайн-тренінгу. Під час нього ми набули досвіду, познайомились з успішними людьми, які навчили нас, як вирішувати проблеми сміття в нашому житті. Ми навчились взаємодіяти всередині місцевих громад, дізнались про сортування сміття, про шляхи вирішення складних ситуацій та методи комунікацій. Тепер наша команда планує зробити певні заходи аби і учні і мешканці міста зрозуміли: кожному зокрема і всім разом треба активно співпрацювати для збереження довкілля.
Результатом навчання є створення нами проєкту "Давайте жити без сміття!", його метою є покращення екологічної культури жителів міста, навчання сортуванню сміття, прибирання комунальниками несанкціонованих сміттєзвалищ. Позитивна тенденція сортування відходів в місті вже діє: в школах та мікрорайоні стоять баки для сортуваня відходів, але цього не достатньо. На окраїнах міста багато несанкціонованих сміттєзвалищ, з якими треба боротись.
"Обов'язковою умовою участі є проведеня локального проєкту "Zero Waste Day" у своєму місті, під час його реалізацї випускники застосовують отримані знання на практиці". Тому ми, за підтримки міської ради м. Мала Виска, громади та учнів шкіл, плануємо реалізувати проєкт "Давайте жити без сміття!"
Запрошуємо до співпраці.
Вчитель біології та хімії, Маловисківської ЗШ№4
Сиплива О.В.
olena.sipliva@gmail.com

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

План роботи під час карантину